Om os

GoGlamping

Vores historie

Konceptet er inspireret af DR2 jagt- og madprogrammet “Nak & Æd, som foregår i naturen. Nak & Æd handler også om andet end mad og jagt, nemlig fællesskab og oplevelser. Netop fællesskab, mad og oplevelser vil vi i GoGlamping Danmark skabe de perfekte rammer for.

GoGlamping er en start-up, som tilbyder en anderledes naturoplevelse gennem glamping i Danmark for familier, virksomheder og foreninger under hyggelige og komfortable forhold i den danske natur. GoGlampings formål er at få den danske befolkning til at tilbringe mere tid i naturen, lære og forstå mere om den danske natur og skabe respekt om vores fælles danske natur.
GoGlamping er placeret i naturskønne omgivelser på Sonnerupgård Gods i Nationalpark Skjoldungernes Land – 45 minutters kørsel fra København og 25 minutters kørsel fra Roskilde og Holbæk.

Mission

Vi forenkler muligheden for en hyggelig og komfortabel telttur i naturen. Det vil vi gøre under arrangerede forhold i rå omgivelser.

vision

GoGlamping ønsker at være til stede med vores unikke oplevelse, i alle landets regioner.

Værdier

Dejlig stemning og "feel-good" fornemmelse skal altid være at finde hos GoGlamping. Hygge, nærvær og nydelse udgør grundstenene i ethvert ophold hos os.

GoGlamping logo

“Glamping er et spændende koncept, der allerede har fået medvind i udlandet, især i USA, Norge og Sverige. Glamping er glamourøs camping, der kombinerer naturoplevelser med komfort. Hidtil har der ikke været mange muligheder for glamping i Danmark, men det vil to unge iværksættere ændre på. De har startet GoGlamping.dk, som udlejer lækre, komfortable telte…..” Læs mere her 

CO2 venlig ferie

For at formindske vores CO2-udslip gælder det naturligvis om ikke at rejse for langt væk. En ferie i eget land er bedre end en tur til Italien, som omvendt er bedre end en tur øst på.

 

Bilferie i Danmark (600km) – CO2 aftryk: 22,2kg pr. bil. 

Bilferie til Rom (4.000 km) CO2 aftryk: 1.320kg pr. person.

Læs mere her