Vilkår og Betingelser

Generelle oplysninger 

GoGlamping IVS

CVR-nr. 40 11 66 64

Nansensgade 19 

1366 København

Email: info@goglamping.dk

 

LEVERINGSGEBYR

Det skal I ikke tænke på, GoGlamping står for fragten 🙂

Ved aftale er det også muligt at spare miljøet fragten og selv hente gavekortet på vores hovedkontor.

 

BETALING

Hos GoGlamping kan der betales med:

Dankort, Visa Dankort, Visa, Visa Electron, Master Card og MobilePay. 

Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Det er ikke muligt at kombinere rabatter. Man kan benytte én rabatkode pr. ordre. Denne rabatkode gælder kun på selve overnatningen og IKKE tilkøb. Det er ej heller muligt at kombinere tilbud med en rabatkode. 

 

GAVEKORTETS GYLDIGHED

Gavekort fra GoGlamping er gyldigt til og med efterårsferien, året efter køb. Den specifikke gyldighedstid oplyses på gavekortet. Der er 14 dages fortrydelsesret på gavekortet gældende fra købsdatoen – bemærk dog, at returretten frafalder ved booking. 

Ombytning af oplevelse

Du kan gratis bytte din oplevelse hos GoGlamping til en anden ledig dato – dog ikke 14 dage inden din indtjekningsdato. Dette gør du ved at skrive en e-mail til info@goglamping.dk.

Ved ombytning af et gavekort skal du være opmærksom på, at gyldigheden fra dit gavekort automatisk bliver overført til det nye, du ombytter til.

 

FORTRYDELSESRET

Hos GoGlamping har du altid 14 dages fortrydelsesret gældende fra købsdato.

Du skal inden 14 dage fra købsdatoen give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal sendes på mail til info@goglamping.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. 

Pengene for værdien af gavekortet vil blive returneret inden for 10 hverdage, til det samme kreditkort som gavekortet blev købt med. 

Du kan gratis bytte din oplevelse hos GoGlamping til en anden ledig dato – dog ikke 14 dage inden din indtjekningsdato. Dette gør du ved at skrive en e-mail til info@goglamping.dk

Har du købt dit oplevelsen hos andre end os, skal du tage kontakt til dem. Bemærk at når du har købt det hos andre, er det deres betingelser og vilkår der er gældende.

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret 16.11.2019